• 199 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  6

  Welkom bij de herhalingscursus BHV (fysieke training + e-learning) vrouwengroep! Onze BHV-herhalingscursus is bedoeld voor BHV’ers wiens certificaat bijna verloopt. Om je BHV-bevoegdheid te behouden, is het verplicht om je certificaat jaarlijks te vernieuwen. De training zal verzorgd worden door een vrouwelijke trainer met veel ervaring. Aan het einde van de cursus zijn jouw kennis en vaardigheden als BHV-er weer helemaal opgefrist!

  199 (excl. BTW)
 • 199 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  4

  Welkom bij de herhalingscursus BHV (fysieke training + e-learning) mannengroep! Onze BHV-herhalingscursus is bedoeld voor BHV’ers wiens certificaat bijna verloopt. Om je BHV-bevoegdheid te behouden, is het verplicht om je certificaat jaarlijks te vernieuwen. De training zal verzorgd worden door een mannelijke trainer met veel ervaring. Aan het einde van de cursus zijn jouw kennis en vaardigheden als BHV-er weer helemaal opgefrist!

  199 (excl. BTW)
 • 209 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  28

  Welkom bij de cursus BHV (fysieke training + e-learning)! In deze cursus leer je van alles over het verlenen van eerste hulp. De training zal verzorgd worden door een vrouwelijke trainster met veel ervaring. Samen met andere vrouwen zal jij deze cursus gaan volgen. Aan het einde van deze cursus heb jij voldoende kennis om eerste hulp te gaan verlenen in het werkveld!

  209 (excl. BTW)
 • 209 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  44

  Welkom bij de cursus BHV (fysieke training + e-learning)! In deze cursus leer je van alles over het verlenen van eerste hulp. De training zal verzorgd worden door een mannelijke trainer met veel ervaring. Samen met andere mannen zal jij deze cursus gaan volgen. Aan het einde van deze cursus heb jij voldoende kennis om eerste hulp te gaan verlenen om te gaan in het werkveld!

  209 (excl. BTW)
 • 239 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  25

  Welkom bij de Weerbaarheidstraining! In deze cursus leer je van alles over hoe om te gaan met agressie en ander ongewenst gedrag. De training zal verzorgd worden een mannelijke trainer met veel ervaring. Samen met andere mannen zal jij deze cursus gaan volgen. Aan het einde van deze cursus heb jij voldoende kennis om met agressie om te gaan in het werkveld.

  239 (excl. BTW)
 • 239 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  26

  Welkom bij de Weerbaarheidstraining! In deze cursus leer je van alles over hoe om te gaan met agressie en ander ongewenst gedrag. De training zal verzorgd worden een vrouwelijke trainer met veel ervaring. Samen met andere vrouwen zal jij deze cursus gaan volgen. Aan het einde van deze cursus heb jij voldoende kennis om met agressie om te gaan in het werkveld.

  239 (excl. BTW)
 • 29,95 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  64

  Welkom bij de cursus basis medicatiekennis. In deze cursus leer je van alles over medicijnen. Hierdoor kun je cliënten die medicijnen gebruiken nog beter begeleiden. Je leert waar je betrouwbare informatie opzoekt, wat wisselwerkingen zijn, wat je moet doen als een cliënt een klacht heeft en nog veel meer. Dit doe je aan de hand van informatie-oefeningen en praktijksituaties. Veel leerplezier!

  29,95 (excl. BTW)